Μετά τη «θυσία», έρχεται η επιστροφή των δύο

Μετά τη «θυσία», έρχεται η επιστροφή των δύο

Μετά τη «θυσία», έρχεται η επιστροφή των δύο

bet365

Μετά την απολογία τους, Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν επιστρέφουν στις προπονήσεις σε μια υπόθεση μέσω της οποίας ο Άρης έδειξε ότι κοιτάζει το δάσος και όχι το δέντρο…

Η απόφαση αποκλεισμού των δύο ποδοσφαιριστών σε μια περίοδο αμφισβήτησης, έντονης εσωστρέφειας κι ενόψει ενός κρισιμότατου αγώνα, όπως ήταν αυτός στη Λαμία, προφανώς δεν ήταν εύκολη. Εμπεριείχε αγωνιστικό ρίσκο, ειδικά ο αποκλεισμός του Λούκας Σάσα του οποίου ο ρόλος χαρακτηρίζεται – και στην πραγματικότητα είναι – κομβικός, εν αντιθέσει με τον αντίστοιχο του Γιοχάν Μπεναλουάν ο οποίος ανήκει στο δίδυμο των back up σέντερ μπακ. Η απόφαση εμπεριείχε ρίσκο γιατί έδωσε φανέλα βασικού σ’ έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην προηγούμενη τριετία, αλλά δεν είχε λεπτά συμμετοχής σε επίσημο αγώνα από την αρχή της χρονιάς. Κι αυτό φάνηκε στην απόδοση του Χαβιέρ Ματίγια καθώς ο Ισπανός στερείται αγωνιστικού ρυθμού με συνέπεια να μην αποφύγει τα λάθη. Είχε ρίσκο επίσης γιατί, στην περίπτωση που ο Άκης Μάντζιος επέλεγε τον Μπαντού Ντιαγέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ουσιαστικά θα κατέληγε σ’ ένα δίδυμο το οποίο δεν έχει παίξει ποτέ σε επίσημο αγώνα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν γιατί το μεταξύ τους επεισόδιο ήταν έντονο, δεν άφηνε άλλα περιθώρια αντίδρασης και παράλληλα, θα έπρεπε να σταλεί πολύ ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Δηλαδή, ότι υπερισχύει η ομάδα έναντι κάθε ποδοσφαιριστή και ανεξαρτήτως του ρόλου του στην ομάδα. Γιατί ο αποκλεισμός του Λούκας Σάσα (έστω κι αν ο Βραζιλιάνος παραμένει σε αναζήτηση αγωνιστικού ρυθμού) θα μπορούσε να κοστίσει. Αντιθέτως, η απόφαση αποκλεισμού του Γιοχάν Μπεναλουάν μάλλον ήταν πιο εύκολη. Συνολικά όμως, αποδείχθηκε ότι ο Άρης κοίταξε το δάσος και όχι το δέντρο. Δεν έβαλε στη ζυγαριά τους εσωτερικούς κανονισμούς, δεν ρίσκαρε το εσωτερικό κλίμα και δεν θυσίασε πράγματα στον βωμό ενός αγώνα, ανεξαρτήτως κρισιμότητας. Και το έκανε για να αντιληφθεί ο καθένας ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους.

Μετά τις πρώτες αντιδράσεις τους στα social media, Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν απολογήθηκαν στη διοίκηση, τιμωρήθηκαν και πλέον επιστρέφουν στην ομάδα καθώς στις προηγούμενες ημέρες ήταν σε καραντίνα. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μένει να φανεί αν ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει και στο βασικό σχήμα.

@Photo credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα