Ολυμπιακός: Περιμένει από Τρίτη την απόφαση της Εφέσεων

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Περιμένει από Τρίτη την απόφαση της Εφέσεων

bet365

Ο Ολυμπιακός αναμένει την απόφαση της Εφέσεων για το θέμα της ποινής του με τον ΠΑΟΚ ακόμα και την Τρίτη. Από βδομάδα η απόφαση του Διαιτητικό για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση.

Την περασμένη Παρασκευή οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού παρέστησαν στην Εφέσεων αλλά κατέθεσαν και υπόμνημα για την τιμωρία έδρας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι να εκτίσει με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός περιμένει από την Τρίτη και μετά (ακόμα και την Τρίτη) την απόφαση της Εφέσεων.

Τώρα σε σχέση με την προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό για το θέμα της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης που έχει στραφεί κατά Λίγκας και ΕΠΟ. Οι τελευταίες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το Διαιτητικό πιθανότατα θα βγάλει απόφαση την άλλη εβδομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα