Μάντζιος: «Το άγχος το ξεπερνάς μόνο με αποτελέσματα» (vid)

Μάντζιος: «Το άγχος το ξεπερνάς μόνο με αποτελέσματα» (vid)

Μάντζιος: «Το άγχος το ξεπερνάς μόνο με αποτελέσματα» (vid)

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην πίεση που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές του η οποία φαίνεται από τα αβίαστα λάθη που κάνουν…

Ο Άρης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη του στη Λαμία, σύμφωνα όμως με τον Άκη Μάντζιο αυτή ήταν περισσότερο ψυχολογική λόγω του άγχους που βλέπει στην ομάδα του. «Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο. Μας βοήθησε η αποβολή του αντιπάλου, μετά βρήκαμε το γκολ για να ακολουθήσει όμως ένα διάστημα στο οποίο χάσαμε την ηρεμία μας, είχαμε άγχος και δεχθήκαμε πίεση με μεγάλες μπάλες. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι μ’ ένα δεύτερο γκολ για να ήμασταν πιο ήρεμοι στο τέλος. Κρατάμε τη νίκη γιατί είναι σημαντική ούτως ώστε να ξεπεράσουμε το άγχος που νιώθουμε», είπε στα κανάλια της Cosmote και ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το άγχος.

«Μόνο με αποτελέσματα και νίκες. Έτσι λύνονται τα πόδια των παικτών. Φάνηκε το άγχος από τα διαστήματα στα οποία κάναμε εύκολα και αβίαστα λάθη», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα