To check in του Αποστολόπουλου στο Κορωπί και το συμβόλαιο Πιτσώτη

Γιώργος Μανταίος
To check in του Αποστολόπουλου στο Κορωπί και το συμβόλαιο Πιτσώτη

bet365

Η αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την κατηγορία Κ15 συγκέντρωσε τα βλέμματα ατζέντηδων.

Στο «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/10) ο Αντώνης Αποστολόπουλος. Ο βετεράνος agent και ιδιοκτήτης της Sport Connection ήθελε να τσεκάρει ιδίοις όμμασι το υλικό των ομάδων Κ15 του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού αφού οι γεννηθέντες του 2007 έχουν ήδη αρχίσει να απασχολούν τα μανατζερικά γραφεία της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Αποστολόπουλος πήγε στο Κορωπί με «τσεκαρισμένες» περιπτώσεις έναν σέντερ μπακ και έναν ακραίο από τον ΠΑΟΚ, καθώς και έναν τερματοφύλακα και έναν χαφ-εξτρέμ από τον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παρακολουθώντας το ματς δεν προέκυψαν κι άλλοι... στόχοι. Η παρουσία του ίδιου όμως –και όχι απλώς κάποιων συνεργατών του γραφείου του- δείχνει ότι κάτι πολύ αξιόλογο έχει εντοπιστεί και σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις στο εγγύς μέλλον.

Άλλωστε, έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια ανοιχτή γραμμή με τις «πράσινες» ακαδημίες, καθώς συνεργάζεται με ορισμένα από τα καλύτερα prospect του Παναθηναϊκού. Ένα από αυτά, ο Δημήτρης Πιτσώτης, σέντερ μπακ του 2005, αναμένεται άμεσα (ίσως και σήμερα) να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο αρχηγός της Κ17 γίνεται 17 ετών το Φεβρουάριο και θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής γεννηθείς το 2005, ο οποίος θα γίνει επαγγελματίας μετά τον Λιατίφη (επίσης του Αποστολόπουλου) και τον Καλοσκάμη (εκπροσωπείται από τον Πάνο Γαλαριώτη).

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Κ15 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-3, ο Αποστολόπουλος είχε τετ-α-τετ και με τον επικεφαλής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο αφού στο πελατολόγιο της Sport Connection βρίσκονται και παίκτες της Κ19 του «Δικέφαλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα