Ρότα: «Ο Γιαννίκης είναι προπονητής που έχει τσαγανό» (vid)

Ρότα: «Ο Γιαννίκης είναι προπονητής που έχει τσαγανό» (vid)

Newsroom
Ρότα: «Ο Γιαννίκης είναι προπονητής που έχει τσαγανό» (vid)

bet365

Ο Λάζαρος Ρότα αποθέωσε τον Αργύρη Γιαννίκη μετά το 3-0 της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου και ανέφερε πως «είναι ωραίο να σου δείχνουν εμπιστοσύνη».

Ο Αργύρης Γιαννίκης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει βασικό τον Λάζαρο Ρότα στο παιχνίδι της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου. Ο 24χρονος διεθνής δεξιός μπακ έκανε ντεμπούτο και ανέφερε μετά το 3-0 της Ένωσης:

«Δεν ήμουν αγχωμένος. Είχα το δημιουργικό το άγχος. Είναι ωραίο να σου δείχνουν εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε μπροστά».

Αφού επεσήμανε πως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ έχει τσαγανό, πρόσθεσε:

«Μας δούλεψε πολύ τακτική. Μείναμε στο πλάνο του. ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήρθαν τα γκολ και είχαμε μία γενική καλή εικόνα. Από εβδομάδα και με τον καιρό θα βελτιωθούμε περισσότερο. Και από τους ακραίους, αλλά και γενικά ζητάει ο προπονητής να έχουμε κατοχή και να είναι με πλάνο η ομάδα. Μου αρέσει κι εμένα να βγαίνω ψηλά από δεξιά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα