Γιαννίκης: «Στόχος ήταν η νίκη»

Γιαννίκης: «Στόχος ήταν η νίκη»

Newsroom
Γιαννίκης: «Στόχος ήταν η νίκη»

bet365

Ο νέος κόουτς της ΑΕΚ... ξεκίνησε με το δεξί την παρουσία του στον «κιτρινόμαυρο»« πάγκο.

Με το... δεξί ξεκίνησε ο Αργύρης Γιαννίκης στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς η Ενωση επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο ντεμπούτο του. «Στόχος ήταν η νίκη σήμερα και την πετύχαμε, βαζοντας τρία γκολ και χωρίς να δεχθούμε. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλη την εβδομάδα», είπε αρχικά στην Cosmote TV. Και μετά ρωτήθηκε τι προσπάθησε να κάνει όλη την εβδομάδα με λίγες προπονήσεις. «Κοιτάς να προετοιμάσεις την ομάδα απέναντι στον αντίπαλο που έρχεται. Να έχει αυτοπεποίθηση και πλάνο. Δεν ήταν εύκολο γιατί είχαμε παίκτες σε Εθνικές. Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο για να έρθει η νίκη».


Για την επιλογή των Μήτογλου και Ρότα ώστε να τους ξεκινήσει και πώς τους σκέπτεται σχολίασε ότι «κάθε παίκτης είναι 11άδας. Εχει ποιοτικούς παίκτες η ΑΕΚ. Βιντεοσκοπούμε την προπόνηση, βλέπουμε τον αντίπαλο και βγάζουμε την 11άδα. Εχω μία εικόνα στην προπόνηση. Αν ο παίκτης μας δείχνει την εικόνα που πρέπει, τότε δε διστάζουμε. Κάθε παίκτης της ΑΕΚ έχει την ποιότητα να παίξει στην 11άδα».

Για τα στοιχεία που θέλει να βάλει στην ομάδα και τι είδε απόψε είπε πως «μετά από μία εβδομάδα δε γίνεται να είναι τέλεια όλα. Είδαμε πράγματα που βγήκαν, άλλα που δεν βγήκαν. Είχαμε όμως τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Ατρόμητο να κάνει ευκαιρίες όχι επικίνδυνες». Μετά ρωτήθηκε για τα επίπεδα φυσικής κατάστασης που βρίσκεται η Ενωση και κοντά σε αυτά που θέλει. «Σήμερα πιστεύω ότι χάναμε τη μπάλα πολύ εύκολα. Δεν έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση αυτό», απάντησε. Οταν του μεταφέρθηκε πως όλοι θέλουν να μάθουν για εκείνον σχολίασε ότι «δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτά. Είναι ωραίο να το ακούω, αλλά η δουλειά μου είναι στην προπόνηση και στα Σπάτα. Δε τα συνειδητοποιώ αυτά».

Οσο για το αν η ΑΕΚ έφτασε απόψε σε αυτό που πίστευε ό,τι θα δει είπε ότι «περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ήξερα ότι ο Ατρόμητος είναι ποιοτική ομάδα. Το ελέγξαμε όμως και πήραμε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο. Είμαι ευχαριστημένος»


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα