ΑΕΚ – Ατρόμητος: Μέσα σε δύο λεπτά Τσούμπερ και Βράνιες έκαναν το 3-0 (vids)

Newsroom
 ΑΕΚ – Ατρόμητος: Μέσα σε δύο λεπτά Τσούμπερ και Βράνιες έκαναν το 3-0 (vids)

bet365

Με ένα πέναλτι που έγινε στο 73', δόθηκε στο 75' μετά από εξέταση VAR και εκτελέστηκε δεύτερη φορά πάλι από εξέταση VAR η ΑΕΚ έκανε στο 78' το 2-0 με τον Τσούμπερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βράνιες έκανε το 3-0 δίνοντας «τέλος» στο ματς.

Επεισοδιακό ήταν το 2-0 για την ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα στο 73' ο Γκαλβάο ανέτρεψε τον Άμραμπατ με τον Παπαδόπουλο μετά από εξέταση του VAR να δίνει το πέναλτι στο 75'. Ο Τσούμπερ το εκτέλεσε, ο Πίριτς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Βράνιες σκόραρε. Το γκολ ωστόσο ακυρώθηκε, καθώς στην εκτέλεση του Ελβετού ένας παίκτης της Ένωσης και ένας των «κυανόλευκων» μπήκαν πιο γρήγορα στην περιοχή και έτσι δόθηκε επανάληψη. Εκτελεστής ήταν και πάλι ο Τσούμπερ που νίκησε τον Πέριτς κάνοντας το 2-0 στο 78'.

Δύο λεπτά αργότερα και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φίλων της ΑΕΚ, ο Βράνιες κατάφερε να κάνει το 3-0. Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν κόρνερ, ο Μάνταλος το εκτέλεσε και ο Βόσνιος στόπερ νίκησε στον αέρα τον Σάλομον και με κεφαλιά έκανε το 3-0 δίνοντας τέλος στο ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα