Εκπλήξεις από Γιαννίκη στο ντεμπούτο του: Βασικοί Ρότα, Μήτογλου και Γέβτιτς

Εκπλήξεις από Γιαννίκη στο ντεμπούτο του: Βασικοί Ρότα, Μήτογλου και Γέβτιτς

Δημήτρης Βέργος
Εκπλήξεις από Γιαννίκη στο ντεμπούτο του: Βασικοί Ρότα, Μήτογλου και Γέβτιτς

bet365

Μεγάλες εκπλήξεις στην άμυνα επιφύλασσε ο Αργύρης Γιαννίκης στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ. Βασικοί Ρότα και Μήτογλου, μέσα και ο Γέβτιτς πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Η ώρα για το ντεμπούτο του Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο έφτασε με τον 41χρονο Έλληνα κόουτς να επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στο βασικό σχήμα και συγκεκριμένα στην τετράδα της άμυνας.

Ο Γιαννίκης δίνει φανέλα βασικού τόσο στον Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και στον Μήτογλου που αποτελεί τον παρτενέρ του Βράνιες στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Στο τέρμα ξεκινάει ο Στάνκοβιτς και στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μοχαμαντί.

Ο Σιμόες μαζί με τον Σιμάνσκι είναι οι δύο παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Γέβτιτς σε ελεύθερο ρόλο. Αριστερά ο Τσούμπερ, δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μισελέν, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Αμραμπατ και Ανσαριφάρντ.

Εκτός αποστολής μένουν οι Μπακάκης, Σβάρνας και Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα