Παλάσιος στο Gazzetta: «Στη Λεωφόρο μόνο νίκες»

Παλάσιος στο Gazzetta: «Στη Λεωφόρο μόνο νίκες»

Κώστας Ζάλιαρης
Παλάσιος στο Gazzetta: «Στη Λεωφόρο μόνο νίκες»

bet365

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος σκόραρε για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα και μιλώντας στο Gazzetta, έδωσε το σύνθημα για να γίνει η Λεωφόρος ένα «κάστρο» για το «τριφύλλι».

Μπορεί να του πήρε λίγο χρόνο, όμως το κατάφερε στο ματς με τον Ιωνικό το βράδυ της 16ης του Οκτώβρη. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, για τον οποίο έγιναν σκληρές και μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις για να ντυθεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα πράσινα κλείνοντας το σκορ (4-1) στην αναμέτρηση του Σαββάτου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Κέρδισε ο ίδιος το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα απέναντι από τον Χουτεσιώτη και ο κόσμος πανηγύρισε για εκείνον και τον χειροκρότησε θερμά στην αλλαγή του.

Ο Παλάσιος εκτελεί το πέναλτι

  • «Χαρά για το γκολ, όμως χαίρομαι περισσότερο για την ομάδα»

Ο «Τούκου», μιλώντας στο Gazzetta λίγο μετά το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι» και τη νέα ευρεία νίκη των «πράσινων» σε ακόμα ένα εντός έδρας ματς για τη φετινή Super League Interwetten, σχολίασε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό αλλά πολύ περισσότερο χαίρομαι για την ομάδα. Βλέπω ότι σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε και καλύτεροι, βγάζουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο και κάνουμε σωστά αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας ζητάει ο προπονητής μας. Νομίζω ότι όσο περνάει πλέον ο καιρός σε κάθε παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε όλο και πιο καλοί στο χορτάρι».

Ο Παλάσιος πανηγυρίζει

  • «Ενωμένοι με νίκες στη Λεωφόρο»

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται μεταμορφωμένος στα εντός έδρας παιχνίδια του για φέτος. Καταφέρνει να πάρει άνετες νίκες και να σκοράρει πολλές φορές, έχοντας μετρήσει 13 τέρματα σε τρεις αναμετρήσεις στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Απόλλων Σμύρνης, Βόλος και Ιωνικός έχουν φύγει από αυτό το γήπεδο με 4+ γκολ παθητικό (οι Θεσσαλοί δέχθηκαν 5) και ο Παλάσιος έδειξε πως αναγνωρίζει πόση δύναμη μπορεί να προσφέρει το «σπίτι» του συλλόγου στη φετινή προσπάθεια.

«Και εγώ προσωπικά και όλη η ομάδα νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά. Νομίζω φαίνεται αυτό και με την εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο αυτή τη στιγμή ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο. Και φυσικά εντός έδρας, στη Λεωφόρο, όλοι θέλουμε νίκες.

Να καταφέρουμε να πάρουμε μπροστά στον κόσμο μας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Φυσικά γνωρίζουμε ότι χρειάζεται βελτίωση η εικόνα μας όταν παίζουμε εκτός έδρας και αυτό είναι ένα κομμάτι που θα το κοιτάξουμε γιατί πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παλάσιος πανηγυρίζει το γκολ του

  • «Δουλεύω πολύ για τα γκολ»

Απέναντι στον Ιωνικό τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης, μπροστά από τον Καρλίτος που είχε πιο ελεύθερο ρόλο. Και η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός έκλεψε όλη τη δόξα με το χατ-τρικ και την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τη φετινή σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, ο Αργεντινός εξτρέμ έδειξε στη φάση που κέρδισε το πέναλτι, μια από τις κινήσεις που μπορεί να κάνει για ν' αποτελέσει μεγάλη απειλή για τον αντίπαλο. Ανέλαβε και την εκτέλεση από την άσπρη βούλα, είχε ψυχραιμία, σκόραρε, πανηγύρισε και θέλει κι άλλα.

Κατανοεί πως μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω από μια στημένη μπάλα μπροστά από τον γκολκίπερ και γι' αυτό δήλωσε πως θέλει να γίνει ακόμα καλύτερος, μαζί με την βελτίωση της υπόλοιπης ομάδας.

«Αυτό που προσπαθώ εγώ είναι να δουλεύω πολύ. Να προπονούμαι και να προσπαθώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου στο γήπεδο. Εγώ έβαλα σήμερα (σ.σ. χθες) το γκολ και μπορεί απλά να ήταν ένα πέναλτι, όμως το ζητούμενο είναι να βρίσκεται όλη η ομάδα σε καλή κατάσταση, πράγμα το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Νομίζω πως πλέον ο δρόμος μας έχει μόνο βελτίωση μπροστά και όσο περνούν τα παιχνίδια θα το βλέπει και ο κόσμος αυτό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα