Ολυμπιακός: Τα δύο σχήματα του Μαρτίνς και ξανά σκέψη για εκ νέου συνύπαρξη Ελ Αραμπί - Τικίνιο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα δύο σχήματα του Μαρτίνς και ξανά σκέψη για εκ νέου συνύπαρξη Ελ Αραμπί - Τικίνιο

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται το 4-2-3-1 ή το 4-3-3 για το ΠΑΣ - Ολυμπιακός ενώ υπάρχει ξανά η εκδοχή για τον Ελ Αραμπί στα άκρα.

Μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού δεν προκύπτει τόσο ξεκάθαρη εικόνα για την 11άδα του Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΣ την Κυριακή (20.30, NS PRIME). Ο Πορτογάλος δείχνει να είναι μεταξύ του 4-2-3-1 και του 4-3-3.

Εάν... προκριθεί το 4-2-3-1 οι Μασούρας, Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά δείχνουν να είναι σε πρώτο πλάνο για να παίξουν πίσω από τον φορ Ελ Αραμπί. Ο Γκάρι Ροντρίγκες διεκδικεί θέση για το αρχικό σχήμα (και πιθανώς και ο Ρόνι Λόπες) αλλά μάλλον θα μπει ως αλλαγή. Σε ένα 4-3-3 από την άλλη μπορεί να είναι στα δύο άκρα ο Μασούρας με τον Αγκιμπού Καμαρά.

Πάντως στο μυαλό του Μαρτίνς παραμένει η συνύπαρξη Ελ Αραμπί - Τικίνιο. Η αγωνιστική εκδοχή που παρουσίασε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με τον Ελ Αραμπί σαν ακραίο επιθετικό και τον φορ Τικίνιο.

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν: Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί. Από τους παίκτες που δεν ήταν στην 11άδα αυτή λογικά ο Εμβιλά θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα (έχει τις πιθανότητές του και ο Ονιεκούρου) ενώ μένει να αξιολογηθεί και η κατάσταση των Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκη και Κούντε επειδή ως διεθνείς είχαν έξτρα καταπόνηση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα