Ολυμπιακός: Αποστολή με 24 παίκτες και Ροντρίγκες αλλά χωρίς Μάρκοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή με 24 παίκτες και Ροντρίγκες αλλά χωρίς Μάρκοβιτς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ. Μέσα ο Ροντρίγκες και έξω οι Μάρκοβιτς, Σουρλής και Τζολάκης.

Τα μη διαθέσιμα ονόματα είναι αυτά των Σουρλή, Τζολάκη και Μάρκοβιτς. Στην αποστολή για το ΠΑΣ - Ολυμπιακός ο Μαρτίνς έχει 24 παίκτες εκ των οποίων και τον Ροντρίγκες που διεκδικεί θέση βασικού. Ο Πορτογάλος για το ματς σκεφτόταν πάντως και το 4-2-3-1 και το 4-3-3.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ (Κυριακή 20:30, Novasports Prime). Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Γιάννινα.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Ονιεκούρου, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα