Παναθηναϊκός: Υπέροχη κίνηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Παναθηναϊκός: Υπέροχη κίνηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Υπέροχη κίνηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα φορέσει φανέλες με ροζ κορδέλα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της δράσης για τον καρκίνο του μαστού, οι οποίες μάλιστα θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα κατατεθούν στο Άλμα Ζωής.

Σε μία υπέροχη και απόλυτα ανθρώπινη ενέργεια προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι στην αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό θα φέρει στις φανέλες του μία ροζ κορδέλα, σήμα κατατεθέν της δράσης για τον καρκίνο του μαστού. Μάλιστα, αυτές οι φανέλες θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα κατατεθούν στο Άλμα Ζωής.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

᾽᾽Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον “Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»”, συμμετέχει στη δράση για την πρόληψη καρκίνου του μαστού! Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και το Τριφύλλι αναλαμβάνει δράση.

Στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ιωνικό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα φορέσουν φανέλες με το pink ribbon, σήμα κατατεθέν της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

Στη συνέχεια οι φανέλες θα δημοπρατηθούν στο σάιτ «matchwornshirt.com» και τα έσοδα θα διατεθούν στον “Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»”. Βάλε την πρόληψη στη ζωή σου, η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές᾽᾽!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα