Προσφυγή Ολυμπιακού: Η Super League Interwetten αμφισβήτησε την αρμοδιότητα του Διαιτητικού για την υπόθεση

Δημήτρης Τομαράς
Προσφυγή Ολυμπιακού: Η Super League Interwetten αμφισβήτησε την αρμοδιότητα του Διαιτητικού για την υπόθεση

bet365

Υπάρχει εξήγηση για την κίνηση της προσφυγής του Ολυμπιακού στα πολιτικά δικαστήρια για το θέμα της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης.

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια διότι η Super League Interwetten αμφισβήτησε τη αρμοδιότητα του Διαιτητικού Δικαστηρίου να δικάσει την υπόθεση της προσφυγής των Πειραιωτών για το θέμα της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης σε αυτό το δικαστήριο. Μάλιστα έστειλε και σχετικό εξώδικο ενώ η ΕΠΟ δεν πήρε θέση.

Ακόμα η αντίδικος των Πειραιωτών παρουσίασε οικονομικά στοιχεία για τα τηλεοπτικά συμβόλαια και ότι φέτος είναι στα 68 εκατ. ευρώ ως έσοδα για τις ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να αναδείξει πως με μία κεντρική τηλεοπτική διαχείριση τα έσοδα θα είναι πιο πολλά. Πάντως σε προηγούμενη καταγραφή κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης τα έσοδα των ομάδων δεν ξεπερνούσαν τα 40 εκατ. ευρώ (ήταν περίπου στα 33 εκατ. ευρώ). Οι Ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους εμμένουν στο ότι η απόφαση αυτή είναι παράνομη και για αυτό έχουν κάνει τις συγκεκριμένες κινήσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα