Προσφυγή Ολυμπιακού: Η Super League Interwetten αμφισβήτησε την αρμοδιότητα του Διαιτητικού για την υπόθεση

Δημήτρης Τομαράς
Προσφυγή Ολυμπιακού: Η Super League Interwetten αμφισβήτησε την αρμοδιότητα του Διαιτητικού για την υπόθεση

bet365

Υπάρχει εξήγηση για την κίνηση της προσφυγής του Ολυμπιακού στα πολιτικά δικαστήρια για το θέμα της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης.

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια διότι η Super League Interwetten αμφισβήτησε τη αρμοδιότητα του Διαιτητικού Δικαστηρίου να δικάσει την υπόθεση της προσφυγής των Πειραιωτών για το θέμα της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης σε αυτό το δικαστήριο. Μάλιστα έστειλε και σχετικό εξώδικο ενώ η ΕΠΟ δεν πήρε θέση.

Ακόμα η αντίδικος των Πειραιωτών παρουσίασε οικονομικά στοιχεία για τα τηλεοπτικά συμβόλαια και ότι φέτος είναι στα 68 εκατ. ευρώ ως έσοδα για τις ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να αναδείξει πως με μία κεντρική τηλεοπτική διαχείριση τα έσοδα θα είναι πιο πολλά. Πάντως σε προηγούμενη καταγραφή κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης τα έσοδα των ομάδων δεν ξεπερνούσαν τα 40 εκατ. ευρώ (ήταν περίπου στα 33 εκατ. ευρώ). Οι Ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους εμμένουν στο ότι η απόφαση αυτή είναι παράνομη και για αυτό έχουν κάνει τις συγκεκριμένες κινήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα