Ολυμπιακός: Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς 

Ολυμπιακός: Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς 

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς 

bet365

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη γέμισε ξανά, καθώς όλοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού επέστρεψαν μετά τις υποχρεώσεις που είχαν με τις εθνικές τους ομάδες.

Ημέρα επιστροφών ήταν η Πέμπτη (14/10) για τον Ολυμπιακό, καθώς όλοι οι διεθνείς γύρισαν στη βάση τους. Όλοι πλην των Γκάρι Ροντρίγκες και Πιέρ Κούντε που βρέθηκαν στο προπονητικό του Ρέντη νωρίτερα, την Τετάρτη (13/10).

Οι Βρουσάι, Μασούρας, Μπουχαλάκης και Ανδρούτσος που ήταν ενσωματωμένοι με την Εθνική Ελλάδας, ο Ρέαμπτσιουκ με τη Μολδαβία, ο Βατσλίκ με την Τσεχία, οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά με τη Γουινέα, ο Σισέ με τη Σενεγάλη, ο Καρμπόβνικ με την U21 της Πολωνίας, ο Μάρκοβιτς με την U21 της Σερβία, αλλά και οι Τζολάκης - Σουρλής που ήταν ενσωματωμένοι με την Εθνική Ελπίδων.

Όλοι τους ακολούθησαν τα προγράμματά τους και την Παρασκευή (15/10) θα μπουν όλοι μαζί σε κανονικό ρυθμό. Υπενθυμίζεται ότι το ματς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (17/10, 20.30).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα