Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν διεθνείς και Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν διεθνείς και Χατζηθεοδωρίδης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν διεθνείς και Χατζηθεοδωρίδης

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Αχιλλέας Πούγγουρας μπήκαν στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, όπως και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκαν την Πέμπτη οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Αχιλλέας Πούγγουρας που είχαν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα παιχνίδια με Γεωργία και Σουηδία. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκαν καθόλου στις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κι ως εκ τούτου επέστρεψαν μόνο με την κούραση των ταξιδιών.

Από κει και πέρα, κανονικά προπονήθηκε και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που μέχρι πρότινος ήταν εκτός με ενοχλήσεις. Ο νεαρός μπακ λύνει κάπως τα χέρια του Γιοβάνοβιτς, όσον αφορά τις διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές στα μπακ, μιας και ο Γιάννης Κότσιρας κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να είναι στην αποστολή, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Διούδης, Κουρμπέλης, Μπεκ και θεραπεία ο Μακέντα, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι με τον Ιωνικό λόγω μιας κάκωσης στο χέρι ενώ ακόμη δεν υπάρχει απόφαση για αν το θα χειρουργηθεί στον αστράγαλο ή θα πάει πιο συντηρητικά για να μην μείνει εκτός για ένα δίμηνο.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις και δεν είχε μεγάλη ένταση, καθώς πρωταγωνιστής ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το πρωί και στην Αττική.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα