Επέστρεψαν οι διεθνείς, μέρος του προγράμματος ο Καμαρά

Επέστρεψαν οι διεθνείς, μέρος του προγράμματος ο Καμαρά

Gazzetta team
Επέστρεψαν οι διεθνείς, μέρος του προγράμματος ο Καμαρά

bet365

Με εξαίρεση τον Τζέιμς Τζέγκο, ενσωματώθηκαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Άρη ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.

Ο Αυστραλός μέσος αναμένεται να επιστρέψει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, οπότε θα βρεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στην αυριανή (15/10) προπόνηση. Αντιθέτως, Ντάνιελ Σούντγκρεν και Γιάκουμπ Μπράμπετς ήταν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και συμμετείχαν στην προπόνηση όπως και ο Μπαντού Ντιαγέ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αντιθέτως, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ομοίως και ο Εμάνουελ Σάκιτς που ταλαιπωρείται από χτύπημα στο πόδι. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν εκφράζεται αμφιβολία για τη συμμετοχή των δύο παικτών στον εκτός έδρας αγώνα (18/10) με τη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα