ΠΑΟΚ: Μειώθηκαν οι πιθανότητες για Σίντκλεϊ και Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Μειώθηκαν οι πιθανότητες για Σίντκλεϊ και Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Μειώθηκαν οι πιθανότητες για Σίντκλεϊ και Κρέσπο

bet365

Δύσκολα θα προλάβουν οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βόλο στην Τούμπα.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα και ο Χοσέ Κρέσπο παραμένουν στη λίστα των απόντων ενόψει της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική (Κυριακή 16/10, 16:00) της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Βόλο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν πλέον μειωμένες πιθανότητες παρουσίας στην αναμέτρηση, καθώς κανείς από τους δυο δεν ήταν και σήμερα σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης των συμπαικτών τους. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δούλεψε για άλλη μια μέρα μόνος σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στον αγώνα με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λογικά καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στην συμμετοχή του Σίντκλεϊ, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να είναι έτοιμος για να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ δύο εκ των Βαρέλα, Μιχάι και Μιχαηλίδη θα καλύψουν τις δυο θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα