ΠΑΟΚ: Θετικοί στον κορονοϊό Τσιγγάρας και Τσαούσης, πρόβλημα με Σίντκλεϊ

ΠΑΟΚ: Θετικοί στον κορονοϊό Τσιγγάρας και Τσαούσης, πρόβλημα με Σίντκλεϊ

bet365

Οι επιστροφές των διεθνών στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν σήμερα με… απώλειες. Ο Χάρης Τσιγγάρας, αλλά και ο Μάριος Τσαούσης, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Δύο από τους πέντε διεθνείς του ΠΑΟΚ στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, που «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό, επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη έχοντας βρεθεί θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν

Ο λόγος για τον Χάρη Τσιγγάρα, που υποχρεωτικά μπαίνει στα… πιτς, αλλά και στον Μάριο Τσαούση, ο οποίος υπολογίζεται στον ΠΑΟΚ Β και βρέθηκε θετικός για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο οκτάμηνο. Οι άλλοι τρεις διεθνείς με την Ελπίδων, Μιχαηλίδης, Λύρατζης και Κούτσιας, είχαν αρνητικά τεστ ωστόσο δεν συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση, καθώς μπήκαν σε πρωτόκολλο σταδιακής επανένταξης και θα υποβληθούν και σε νέο τεστ πριν ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου το σημαντικότερο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει έχει να κάνει με τον Σίντκλεϊ Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και παρέμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Βόλο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Λίνκολν.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα