Στην Εστεγκάλ «ονειρεύονται» τον Ζεστέντ

Γιώργος Ντυμένος
Στην Εστεγκάλ «ονειρεύονται» τον Ζεστέντ

bet365

Στο Ιράν παρατηρείται ντεμαράζ δημοσιευμάτων πως η Εστεγκάλ κινείται για την απόκτηση του 33χρονου φορ, αλλά δεν υπάρχει πρόταση ή κάτι επίσημο για τον παίκτη.

Μεταγραφικό «story» από το... πουθενά φαίνεται πως προέκυψε στον Παναιτωλικό ή πιο σωστά «ήρθε» από το Ιράν. Πιο συγκεκριμένα στη χώρα της Ασίας υπάρχουν τις τελευταίες ώρες δεκάδες δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ως η Εστεγκάλ, ομάδα της εκεί πρώτης κατηγορίας, θέλει να αποκτήσει τον Ρούντι Ζεστέντ και «τρέχει» την περίπτωσή του.

Πάντως δεν προκύπτει από κάποια πηγή πως υπάρχει κάτι «ουσιαστικό» γύρω από τον 33χρονο φορ και φαίνεται πως γίνεται «ντόρος» για ένα θέμα που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Τουλάχιστον σε επίπεδο πρότασης ή κάποιας επίσημης όχλησης προς κάποια εμπλεκόμενη πλευρά. Αυτό που «μετράει» δηλαδή.

Αλλωστε και ο ποδοσφαιριστής το μόνο που «σκέφτεται» είναι το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα