ΑΕΚ: Μέσα και ο Σιμάνσκι ενόψει Ατρόμητου

ΑΕΚ: Μέσα και ο Σιμάνσκι ενόψει Ατρόμητου

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μέσα και ο Σιμάνσκι ενόψει Ατρόμητου

bet365

Μετά τον Νόρντιν Άμραμπατ και ο Νταμιάν Σιμάνσκι τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και παρουσίασε στους παίκτες τον Αργύρη Γιαννίκη πριν την έναρξη της προπόνησης. Στο σημερινό πρόγραμμα άλλωστε ήταν παρόντες και οι διεθνείς της ΑΕΚ που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με μοναδικό απόντα τον Τσούμπερ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να γυρίσει από την Ελβετία σήμερα το απόγευμα και θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Γιαννίκης μετά τα ευχάριστα με την επιστροφή του Άμραμπατ στις αρχές της εβδομάδας είδε και τον Σιμάνσκι να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα. Ο Πολωνός μέσος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γόνατο πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό και γι' αυτό δεν είχε ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα στο Αγρίνιο. Δεν αγωνίστηκε με την Εθνική Πολωνίας λόγω των ενοχλήσεων και όταν επέστρεψε, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό.

Ο Σιμάνσκι κατάφερε μάλιστα να μπει από το απόγευμα της Τετάρτης σε κανονικό πρόγραμμα (η εκτίμηση ήταν ότι αυτό θα συνέβαινε την Πέμπτη) και έτσι τίθεται και αυτός στη διάθεση του Γιαννίκη ενόψει Ατρόμητου. Μένει πλέον να φανεί αν θα «προφυλαχθεί», αν και μπροστά του έχει ακόμα τρεις προπονήσεις μέχρι το ματς της Κυριακής. Συνεπώς αν όλα πάνε καλά θα υπολογίζεται.

Αυτό σημαίνει ότι πλην Γαλανόπουλου, ο οποίος όπως είναι γνωστό θα είναι νοκ-άουτ για τους επόμενους μήνες μετά τη νέα επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην ποδοκνημική, ο Γιαννίκης έχει ενόψει του ντεμπούτου του όλες τις επιλογές του διαθέσιμες. Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στα Σπάτα στις 11:00. Μετά το τέλος της, στις 14:00 ο Γιαννίκης θα δώσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα