Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Κούντε, διάθεσιμος για ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Κούντε, διάθεσιμος για ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Κούντε, διάθεσιμος για ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Πιέρ Κούντε πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/10) η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πιέρ Κούντε ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν, επέστρεψε στην Ελλάδα και την Τετάρτη (13/10) ενσωματώθηκε εκ νέου στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Καμερουνέζος χαφ μπήκε στο 80' του νικηφόρου (3-1) αγώνα εναντίον της Μοζαμβίκης, ενώ στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ίδια ομάδα μπήκε στο 79', στο 0-1 του Καμερούν.

Ο 26χρονος γύρισε υγιής και υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει την Κυριακή (17/10, 20.30) στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Υπενθυμίζεται ότι έχει γυρίσει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ την Πέμπτη (14/10) θα γίνει το ίδιο με τους υπόλοιπους. Ο Ολυμπιακός μετά από πέντε παιχνίδια έχει έντεκα βαθμούς, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα