Παναθηναϊκός: Το παλεύει για Ιωνικό ο Κότσιρας

Παναθηναϊκός: Το παλεύει για Ιωνικό ο Κότσιρας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το παλεύει για Ιωνικό ο Κότσιρας

bet365

Ο Έλληνας μπακ προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και δίνει μάχη για να προλάβει να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Διατηρεί την θέση του στην ενδεκάδα ο Φακούντο Σάντσες.

Ο Γιάννης Κότσιρας ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ίωση το τελευταίο δεκαήμερο και σήμερα, Τετάρτη, επέστρεψε στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ιωνικό στην Λεωφόρο.

Ο Έλληνας μπακ δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει ως βασικός σε αυτή την αναμέτρηση, έχει χάσει τις προπονήσεις του τελευταίου δεκαημέρου αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε να τον έχει στον πάγκο, σε περίπτωση που προκύψει κάποιος τραυματισμός κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να διατηρήσει την θέση του ο Φακούντο Σάντσες που είχε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει με ατομικό. Επίσης οι Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης ξεκίνησαν ατομικό. Αντίθετα θεραπεία έκανε ο Μακέντα και ατομικό συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας οι οποίοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους στην εθνική ομάδα.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα