Ολυμπιακός: Πήρε δικάσιμο για την Παρασκευή η έφεση

Ολυμπιακός: Πήρε δικάσιμο για την Παρασκευή η έφεση

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πήρε δικάσιμο για την Παρασκευή η έφεση

bet365

Την Παρασκευή (15/10, 16.00), η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εξετάσει την έφεση που έχει ασκήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της απόφασης για την τιμωρία με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 13.000 ευρώ πρόστιμο ήταν η ποινή που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τους πυρσούς και τις διακοπές στο ματς με τον Παναθηναϊκό από το Πειθαρχικό Οργανο της Super League. Μία αγωνιστική, την οποία θα εκτίσουν στο ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής εναντίον του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν έφεση και όπως σας είχαμε προαναγγείλει η Εφέσεων όρισε ημερομηνία (15/10, 16.00), όπου και θα φανεί η τύχη που θα έχει η νομική κίνηση των πρωταθλητών.

Η ποινή αυτή - όπως έχουμε εξηγήσει ήδη - δεν είναι εφέσιμη, καθότι δικαίωμα έφεσης υπάρχει μόνο όταν η απόφαση αφορά σε τιμωρία τουλάχιστον δύο αγωνιστικών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν υπότροποι, καθώς είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο για άναμμα πυρσών στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα, πριν από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό και κλήθηκαν με το άρθρο της τιμωρίας έδρας.

Όμως, στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει απευθείας τιμωρία με «κεκλεισμένων των θυρών» στο πρώτο παιχνίδι που υπήρξε διακοπή αγώνα για άναμμα πυρσών και πάνω σ' αυτό υπήρξε νομικό «πάτημα» από το επιτελείο των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα