Επιτυχημένη η επέμβαση του Μοχανάντ Άλι

Επιτυχημένη η επέμβαση του Μοχανάντ Άλι

Επιτυχημένη η επέμβαση του Μοχανάντ Άλι

bet365

Ο Μοχανάντ Άλι υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του σε χιαστό και μηνίσκο και μένει να προσδιοριστεί το ακριβώς διάστημα της απουσίας του.

Ο Ιρακινός επιθετικός εξετάστηκε και από τον προσωπικό γιατρό του στο Λονδίνο για να ακολουθήσει η χειρουργική επέμβαση στην Αυστρία στην οποία όλα πήγαν καλά. Πλέον θα μείνει για περίπου έναν μήνα στο ιατρικό κέντρο και θα υποβληθεί σε πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα συνεχιστεί αλλά και θα ολοκληρωθεί στη Θεσσαλονίκη. Το διάστημα της απουσίας του θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του. Σε πρώτη φάση έχει εκτιμηθεί ότι θα μείνει εκτός για διάστημα από 6 έως 9 μηνών.

Ο Μοχανάντ Άλι αποκτήθηκε από τον Άρη υπό τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Σεπτέμβριο και πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια και συνολικά σε 61 αγωνιστικά λεπτά. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης πάτησε άσχημα στο έδαφος σε μια διεκδίκηση της μπάλας απ’ όπου και αποκόμισε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα