Corriere dello Sport: «Μπορεί και τον Γενάρη ο Ολυμπιακός να έχει την... τρελή ιδέα να διεκδικήσει τον Μανωλά»

Δημήτρης Τομαράς
Corriere dello Sport: «Μπορεί και τον Γενάρη ο Ολυμπιακός να έχει την... τρελή ιδέα να διεκδικήσει τον Μανωλά»

bet365

Το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport κάνει τη δική του εκτίμηση για το θέμα Μανωλά - Ολυμπιακού που συντηρούν οι Ιταλοί.

Χαρακτηριστικά το ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως «όταν πλησιάζουμε προς τον Γενάρη μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ξανά την... τρελή ιδέα να διεκδικήσει τον Μανωλά. Ορισμένες φορές κάποια πράγματα γίνονται και άλλες φορές όχι. Κάποιες επιστροφές δρομολογούνται ενώ ορισμένες όπως αυτή έχουν προηγούμενα επεισόδια. Υπάρχει όμως και η παράμετρος ότι ο Σπαλέτι περιμένει ο Μανωλάς να ξαναβρεί τον εαυτό του καθώς μένει στον πάγκο και ενώ ο ίδιος ο Κώστας δεν θέλει τίποτε άλλο από το να ξαναδείξει την προσωπικότητά του στο γήπεδο με τη Νάπολι». Το ίδιο Μέσο πάντως τονίζει πως ο Σπαλέτι εκτιμά και σέβεται πολύ τον Μανωλά και θα του δώσει ξανά ευκαιρία στη Νάπολι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα