Η εκτίμηση των Ισπανών για Λόπες: «Δύσκολα θα πειστεί να καλύψει τη ρήτρα των 12 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

Η εκτίμηση των Ισπανών για Λόπες: «Δύσκολα θα πειστεί να καλύψει τη ρήτρα των 12 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
Η εκτίμηση των Ισπανών για Λόπες: «Δύσκολα θα πειστεί να καλύψει τη ρήτρα των 12 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

bet365

Το γεγονός ότι ο Λόπες δεν έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και δεν έχει σκοράρει ακόμα στον Ολυμπιακό έγινε θέμα και στην Ισπανία με... σύνδεση με τη ρήτρα του.

Για τον Ρόνι Λόπες είναι ήδη καταγεγραμμένο πως παρά την αξία του και την ποιότητά του δεν έχει προσφέρει ανάλογα στον Ολυμπιακό και ενώ φυσικά ο πήχης είναι ψηλά.

Για τον διεθνή Πορτογάλο εξτρέμ που ήρθε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Σεβίλλη υπάρχει η πίστη πως στη συνέχεια θα μπορέσει να αποδώσει αυτά που θέλει και μπορεί προσφέροντας είτε ως δεκάρι είτε ως πλάγιος επιθετικός. Μπορεί άλλωστε να δώσει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία προτού έρθει στον Ολυμπιακό στη θέση του δεκαριού έχει τους περισσότερους αγώνες στην καριέρα του μετά από τις θέσεις των εξτρέμ. Ως δεξιός εξτρέμ - πριν τη θητεία του στο Λιμάνι - είχε 104 αγώνες με 27 γκολ και 19 ασίστ, ως αριστερός εξτρέμ 59 αγώνες με 16 γκολ και 13 ασίστ και ως δεκάρι 50 ματς με 9 γκολ και 13 ασίστ.

Στην Ισπανία πάντως ασχολούνται με την πορεία του Λόπες. Με το όνομα και το background που έχει είναι λογικό ενώ είναι αναμενόμενο και η ίδια η Σεβίλλη να έχει μία... εποπτεία το τι γίνεται σε σχέση με τις συμμετοχές του και τα πεπραγμένα του.

Σε αυτή τη φάση στην Ισπανία κάνουν λόγο για τον χρόνο συμμετοχής του που δεν είναι δα και μεγάλος αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ή δώσει ασίστ στον Ολυμπιακό. Γίνεται δε μνεία και στη χρονιά που είχε στη Νις όπου στο τέλος οι Γάλλοι θεώρησαν πως δεν πρέπει να δώσουν 18 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο επισημαίνεται πως δύσκολα ο Ολυμπιακός θα μπει σε διαδικασία να καλύψει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για τη ρήτρα του παίκτη με το που θα τελειώσει η χρονιά. Ότι με τα έως τώρα δεδομένα δύσκολα θα πειστεί για κάτι τέτοιο. Ο Λόπες από τον Ολυμπιακό παίρνει τα χρήματα του μισού συμβολαίου του που αγγίζουν το 1.5 εκατ. ευρώ. Στον Ολυμπιακό ο Λόπες έχει 5 συμμετοχές με 112 λεπτά έως τώρα.

Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα συμβεί με τη ρήτρα του Λόπες το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από έναν πολύ καλό Λόπες στη συνέχεια. Όπως περιμένει ακόμα καλύτερο τον Ονιεκούρου αλλά και αναμένει και σημαντική αγωνιστική συμβολή από τον Γκάρι Ροντρίγκες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα