Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρήκε ρυθμό από τα δύο ματς της Εθνικής

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρήκε ρυθμό από τα δύο ματς της Εθνικής

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρήκε ρυθμό από τα δύο ματς της Εθνικής

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στην αγωνιστική εξίσωση στον Ολυμπιακό έχοντας βρει ρυθμό μέσα από την Εθνική του.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός - που μπορεί να δώσει λύσεις για τον Ολυμπιακό είτε ως εξτρέμ, είτε ως δεκάρι είτε ακόμα ως 2ος κυνηγός ή ψευτοεννιάρι - έχει μπει στην τελική ευθεία για να πάρει τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα των Πειραιωτών. Το πλάνο για τον Γκάρι Ροντρίγκες το τελευταίο διάστημα αφορούσε στο να παίξει με τον ΠΑΣ εκτός έδρας για να είναι μετά έτοιμος να προσφέρει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Πριν από αυτό όμως ξέχωρα από τη δουλειά που έκανε στις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων είχε τη σημασία του να πάρει αγωνιστικά λεπτά.

Αυτό λοιπόν συνέβη. Είχε συμμετοχή και στα 2 ματς της Εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου και μάλιστα ήταν και 2 νικηφόροι αγώνες με τη Λιβερία. Στο 1-2 έβαλε το νικητήριο γκολ (που ήταν και γκολάρα) μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα στο 63'. Στον δεύτερο αγώνα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος μπήκε στο ματς στο 60'.

Πήρε λοιπόν έστω αυτή τη σχεδόν μία ώρα στο γήπεδο. Εάν δούμε και λίγο τα στοιχεία του Wyscout - της κορυφαίας πλατφόρμας στατιστικών - στο παιχνίδι που σκόραρε είχε 1/1 σουτ στον στόχο, 3/3 πετυχημένες ντρίμπλες (100%) και υψηλό ποσοστό κερδισμένων μονομαχιών με 6/8 (75%). Επιπλέον είχε 12/18 πάσες με 67% και 1/1 στις μακρινές μπαλιές με 100% (σε καταγραφή 31 λεπτών).

 Ο χώρος ευθύνης του Ροντρίγκες στο ματς που σκόραρε / Πηγή: Wyscout
 Ο χώρος ευθύνης του Ροντρίγκες στο ματς που σκόραρε / Πηγή: Wyscout

Στο 2ο ματς του Πράσινου Ακρωτηρίου με τη Λιβερία είχε 2/2 πάσες (100%) αλλά είχε 3/7 κερδισμένες μονομαχίες με 43% και 2/5 ντρίμπλες με 40% ποσοστό επιτυχίας. Όλα αυτά σε 33 λεπτά καταγραφής από το Wyscout. Στατιστικά δηλαδή η εικόνα του ήταν καλύτερη στη νίκη της Εθνικής του με σκορ 2-1, όπου έβαλε και γκολ.

 Ο χώρος ευθύνης του Ροντρίγκες στο ματς που δεν σκόραρε / Πηγή: Wyscout

Ο χώρος ευθύνης του Ροντρίγκες στο ματς που δεν σκόραρε / Πηγή: Wyscout
 

Εδώ να τονιστεί πως με το Πράσινο Ακρωτήρι είχε παίξει και την 1η Σεπτεμβρίου (30 λεπτά με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία) και με τη Νιγηρία στις 7 Σεπτεμβρίου (60 λεπτά). Ένα διάστημα δηλαδή που χρειαζόταν αγώνες τους πήρε από την Εθνική (τελευταίος του αγώνας με σύλλογο ήταν στις 16 Αυγούστου με την Αλ Ιτιχάντ). Έχει δε το ενδιαφέρον του πως σε αυτά τα 4 ματς έπαιξε σε διαφορετικές θέσεις. Με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είχε ξεκινήσει αριστερός εξτρέμ, με τη Νιγηρία φορ, με τη Λιβερία στο πρώτο ματς δεξιός εξτρέμ και με τη Λιβερία στον τελευταίο χρονικά αγώνα σαν αριστερός χαφ.

- Για το κείμενο έχουν αντληθεί στοιχεία και στατιστικά από την κορυφαία πλατφόρμα Wyscout.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα