Ολυμπιακός: Έχει περιθώριο έφεσης έως την Τρίτη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έχει περιθώριο έφεσης έως την Τρίτη

bet365

Η ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που έχει επιβληθεί στον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι μη εφέσιμη, ωστόσο είναι πιθανό οι Ερυθρόλευκοι την Τρίτη να ασκήσουν έφεση.

Όπως έχετε διαβάσει εξαρχής στο Gazzetta η συγκεκριμένη ποινή που αφορά στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ λόγω της τρίτης σερί τιμωρίας του Ολυμπιακού για καπνογόνα ήταν και φυσικά παραμένει μη εφέσιμη.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει το χρονικό περιθώριο έως και αύριο Τρίτη να ασκήσει έφεση και είναι πιθανό να το πράξει. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επίσης λογικά θα ορίσει δικάσιμο (δεν έχει αρνηθεί ποτέ να δικάσει έφεση) και μένει να φανεί τι μπορεί να συμβεί.

Η ποινή αυτή - όπως έχουμε εξηγήσει ήδη - δεν είναι εφέσιμη καθότι δικαίωμα έφεσης υπάρχει μόνο όταν η απόφαση αφορά σε τιμωρία τουλάχιστον δύο αγωνιστικών.

Θυμίζουμε την ποινή των Πειραιωτών, όπως επιβλήθηκε από το Πειθαρχικό της Λίγκας:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα