Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Η αξία σας είναι δεδομένη, σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους»

Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Η αξία σας είναι δεδομένη, σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους»

Δημήτρης Βέργος
Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Η αξία σας είναι δεδομένη, σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους»

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήγε στα Σπάτα και αποχαιρέτησε τους παίκτες της ΑΕΚ. Τι είπε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, συνεχίζει με Παναγιωτάρα η Ένωση ενόψει Ατρόμητου.

Με αιφνιδιαστικό τρόπο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος όπως ήταν γνωστό θα πήγαινε στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία και τους μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη συμπεριφορά τους και το κλίμα στην ομάδα το διάστημα που δούλεψαν μαζί.

«Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο, αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας», ήταν τα λόγια του Μιλόγεβιτς στους παίκτες.

Ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου τον ευχαρίστησε από τη μεριά του λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

Πιθανό να κάτσει στον πάγκο ο Παναγιωτάρας με Ατρόμητο

Ο Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι οι επόμενες προπονήσεις και η προετοιμασία του αγώνα με τον Ατρόμητο που ακολουθεί θα γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα.

Αυτός είναι που πραγματοποίησε την πρωινή προπόνηση στα Σπάτα και είναι πιθανό να βρίσκεται και στον πάγκο για το ματς με τον Ατρόμητο.

Φυσικά την ίδια στιγμή η αναζήτηση για τον νέο τεχνικό συνεχίζεται. Ήδη όπως διαβάσατε από χθες έχουν υπάρξει επαφές με Δώνη και Γιαννίκη, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα γίνουν και με άλλα πρόσωπα πριν καταλήξουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον εκλεκτό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα