ΑΕΚ: Η Νταμάκ από τη Σαουδική Αραβία θέλει τον Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Η Νταμάκ από τη Σαουδική Αραβία θέλει τον Μιλόγεβιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η Νταμάκ από τη Σαουδική Αραβία θέλει τον Μιλόγεβιτς

bet365

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη χώρα της Μέσης Ανατολής, η Νταμάκ έχει στο στόχαστρό της τον προπονητή της ΑΕΚ, στην οποία φαίνεται πως ανοίγει θέμα προπονητή...

Ενδιαφέρον για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς προκύπτει από τη Σαουδική Αραβία σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα media στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Το όνομα του 51χρονου Σέρβου τεχνικού της ΑΕΚ είναι γνωστό στη Σαουδική Αραβία από το πρόσφατο πέρασμά του από την Αλ Αχλί.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν στην αραβική χώρα, η Νταμάκ είναι αυτή που θέλει τον Μιλόγεβιτς και ετοιμάζεται να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά και να δώσει αρκετά χρήματα για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Η Νταμάκ είναι στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας μετά από επτά παιχνίδια και φαίνεται πως έχει βλέψεις για τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Μένει να φανεί πλέον αν το ενδιαφέρον που φαίνεται πως ισχύει, μετουσιωθεί σε κάτι περισσότερο για τον Σέρβο προπονητή της ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον.

Δεδομένα πάντως η κρούση που έχει ο Μιλόγεβιτς από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας είναι κάτι που τον απασχολεί, με συνέπεια να ανοίγει θέμα προπονητή στην Ένωση με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα