Daily Mail: «Ετοιμάζει κίνηση για Παπ Σισέ η Λίβερπουλ»

Δημήτρης Σαμόλης
Daily Mail: «Ετοιμάζει κίνηση για Παπ Σισέ η Λίβερπουλ»

bet365

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Παπ Αμπού Σισέ σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ενώ σημειώνεται πως τον Σενεγαλέζο κοιτάζει η Έβερτον και η Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Έβερτον έστειλαν σκάουτς στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τον Παπ Σισέ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα, ωστόσο, που έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail»:

«Ο Σισέ έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για αρκετές ομάδες, αλλά η Λίβερπουλ δείχνει πιο πρόθυμη μέχρι τώρα. Ο κεντρικός αμυντικός έχει κερδίσει θέση στη μεταγραφική της λίστα, ενώ οι Merseysiders προσπαθούν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας. Ο Σισέ θα είχε ένα οικείο πρόσωπο για να τον υποδεχτεί στο Άνφιλντ, καθώς ο Σαντιό Μανέ έχει ήδη καθιερωθεί ως θρύλος των κόκκινων».» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο 26χρονος έχει κάνει εφέτος 13 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και έχει σημειώσει δύο γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα