Επιστροφή Μεγιάδο, Τοράλ στον ΟΦΗ

Επιστροφή Μεγιάδο, Τοράλ στον ΟΦΗ

Newsroom
 Επιστροφή Μεγιάδο, Τοράλ στον ΟΦΗ

bet365

Ο Αργεντινός και ο Ισπανός χαφ μπήκαν από σήμερα σε φουλ ρυθμούς. Κανονικά προπονείται και ο Στάικος.

Τις «πληγές» του μετρά εσχάτως ο ΟΦΗ, αλλά υπάρχουν και ευχάριστα. Πιο συγκεκριμένα οι Μεγιάδο, Τοράλ προπονήθηκαν σήμερα (8/10) και αυτό σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή του επερχόμενου αγώνα με τον Παναιτωλικό (17/10), ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Πόρο ώστε να πάρουν ματς (θα γίνει τελικά στο «Γεντί Κουλέ»).

Παράλληλα πολύ καλύτερα είναι πλέον και ο Στάικος, που τον περασμένο Μάρτιο υπέστη ρήξη χιαστού και πλέον μετρά αντίστροφα για να γυρίσει στα γήπεδα.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Με τους Jon Toral, Miguel Mellado και Πασχάλη Στάικο να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το πρωί της Παρασκευής (8/10).

Οι Luc Castaignos και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Bruce Kamau συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής αλλά και οι Πραξιτέλης Βούρος, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Felipe Gallegos και Jonathan De Guzman, λόγω ίωσης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και τελικό παιχνίδι.

Αύριο, Σάββατο (9/10), στις 12:00 το μεσημέρι η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον Πόρο, ο οποίος θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Κυριακής (10/10)”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα