Ο Σένκεφελντ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα

Ο Σένκεφελντ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα

Newsroom
Ο Σένκεφελντ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα

bet365

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος ώστε ο Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 30χρονος στόπερ γυμνάστηκε σήμερα (7/10) κανονικά και ναι μεν δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο ματς με τον Ιωνικό που ακολουθεί της διακοπής, ίσως τον δούμε στην αποστολή του «τριφυλλιού» για εκείνο με τον Αστέρα στην Τρίπολη (23/10).

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιωνικό το μεθεπόμενο Σάββατο.

Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας στροφές. Αντίθετα ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε θεραπεία λόγω κάκωσης στο αριστερό χέρι, ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κατοχή μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα