Επιστροφή Καμάου στον ΟΦΗ

Επιστροφή Καμάου στον ΟΦΗ

Newsroom
Επιστροφή Καμάου στον ΟΦΗ

bet365

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι πλέον καλά και υπολογίζεται για το επερχόμενο ματς του Αγρινίου.

Στον Καμάου υπολογίζουν και πάλι στον ΟΦΗ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός «έχασε» τα ματς με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ όμως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για την επερχόμενη αναμέτρηση του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό (17/10).

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Με τον Bruce Kamau πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά το τριήμερο ρεπό, που έγινε το πρωί της Πέμπτης (7/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο 26χρονος επιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και επιστρέφει σταδιακά σε πλήρη δράση, ακολουθώντας σήμερα ατομικό πρόγραμμα.
Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Luc Castaignos, Jon Toral, Miguel Mellado, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή, με το πρωϊνό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις πάσας, κατοχής μπάλας και τελικό παιχνίδι, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής αλλά και οι Πραξιτέλης Βούρος, Felipe Gallegos και Jonathan De Guzman, λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (8/10), στις 11:00.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα