ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού για την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena

ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού για την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena

Newsroom
ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού για την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena

bet365

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής άναψε το «πράσινο φως» για να αναλάβουν δύο εταιρίες τον εξοπλισμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μπορεί νωρίτερα να έγινε γνωστό ότι οι εργασίες της υπογειοποίησης σταματούν για την ώρα λόγω της οφειλής του 11ου λογαριασμού από την Περιφέρεια Αττικής προς την εταιρία ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχουν και καλές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια του ηλεκτροτεχνολογικού εξοπλισμού της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena, κάτι που είχε καθυστερήσει για κάποιο διάστημα, αλλά τελικώς βγήκε «λευκός καπνός».

Δύο ήταν οι εταιρίες που είχαν μείνει και συγκεκριμένα η Cosmote και η Neurosoft. Τελικώς, όπως ανακοινώθηκε στη Διαύγεια, και οι δύο εταιρίες αναδείχθηκαν μειοδότες του διαγωνισμού.

Η Cosmote αναλαμβάνει τις εγκαταστάσεις συστημάτων δικτύωσης, πληροφορικής και ασφάλειας, καθώς και τις εγκαταστάσεις ήχου εικόνας, οπτικοαουκουστικών μέσων και τηλεοπτικής μετάδοσης με προσφορά 8,5 εκατ. ευρώ.

Η Neurosoft αναλαμβάνει τα μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα, τα τοπικά μέσα κατάσβεσης, τις εγκαταστάσεις φωτισμού, τον κλιματισμό, τους πίνακες φωτισμού, κίνησης και αυτοματισμού και τον αρχιτεκτονικό (αθλητικό) εξοπλισμό, με προσφορά ύψους 2,9 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά διαβάστε περισσότερα στη Διαύγεια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα