Μπήκαν στο πρόγραμμα οι «τέσσερις»

Μπήκαν στο πρόγραμμα οι «τέσσερις»

Gazzetta team
Μπήκαν στο πρόγραμμα οι «τέσσερις»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν ο μοναδικός από τη λίστα των τραυματισμών που συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας στον Άρη αλλά υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Άκης Μάντζιος μάλλον πήρε βαθιά ανάσα στη σημερινή (5/10) επανέναρξη των προπονήσεων στον Άρη καθώς είτε τους τέσσερις από τους πέντε απόντες (λόγω τραυματισμού) να ακολουθούν μέρος του προγράμματος προπόνησης. Αυτομάτως, ενισχύθηκε η αίσθηση ότι οι Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπίνιο και Ντάνιελ Μαντσίνι θα μπουν στο πλάνο του προπονητή τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, έχουν εξάλλου στη διάθεσή τους προπονήσεις δέκα ημερών. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μπρούνο Γκάμα ο οποίος αν και συνέχισε τις θεραπείες, εκτιμάται ότι προς τα τέλη της εβδομάδας θα είναι σε θέση να μπει στις ομαδικές προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα