Νίκος Τσουμάνης: Οι φωτογραφίες από τον τόπο του θανάτου

Νίκος Τσουμάνης: Οι φωτογραφίες από τον τόπο του θανάτου

Newsroom
Νίκος Τσουμάνης: Οι φωτογραφίες από τον τόπο του θανάτου

bet365

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που ο Νίκος Τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σοκαριστική είναι η είδηση από τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη, ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού και πρώην άσου του Άρη.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε χωρίς σφυγμό στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης (05/10) στην περιοχή της Καλαμαριάς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Voria.gr», τον Τσουμάνη τον αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας (04/10) μια φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του. Τα ξημερώματα της Τρίτης (05/10), αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, έριξαν φως με τον φακό τους μέσα στο αυτοκίνητο και είδαν τον άνδρα να έχει στο λαιμό του τρία tie wrap.

Πάντως, οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το θάνατο του 31χρονου άνδρα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του θανάτου...

1

2

3]

4

4

6

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα