Μισελέν στο Gazzetta: «Νίκες παντού, με Τσούμπερ και Λιβάι γίνονται όλα πιο εύκολα»

Μισελέν στο Gazzetta: «Νίκες παντού, με Τσούμπερ και Λιβάι γίνονται όλα πιο εύκολα»

Δημήτρης Βέργος
Μισελέν στο Gazzetta: «Νίκες παντού, με Τσούμπερ και Λιβάι γίνονται όλα πιο εύκολα»

bet365

Ο Γάλλος δεξιός μπακ της ΑΕΚ μίλησε στο Gazzetta μετά το διπλό επί του Παναιτωλικού για την αυτοπεποίθηση που φτιάχνει μετά από αυτή τη νίκη και αποθεώνει τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία που ανεβάζουν επίπεδο την Ένωση μεσοεπιθετικά.

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο Αγρίνιο, προηγήθηκε με δύο γκολ, αλλά στη συνέχεια τα βρήκε ζόρικα από τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, στο τέλος κατάφερε να σκοράρει και ένα τρίτο τέρμα που τελείωσε το παιχνίδι παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη που μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την κορυφή, αλλά και της έδωσε ηρεμία ενόψει της διακοπής. Κι αυτό γιατί η ήττα στην Τούμπα την περασμένη αγωνιστική είχε δημιουργήσει προβληματισμό στις τάξεις των κιτρινόμαυρων.

Ο Κλεμάν Μισελέν μετά το τέλος του ματς στο Αγρίνιο και πριν η αποστολή της ΑΕΚ πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μίλησε στο Gazzetta για την αυτοπεποίθηση που πήρε η ομάδα μετά από τη χθεσινή επικράτηση, παίρνοντας δύναμη για τη συνέχεια και δίνοντας το σύνθημα για νίκες σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου.

«Μπήκαμε αποφασισμένα και αυτό μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση»

«Το πιο σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το κακό αποτέλεσμα που είχαμε, έπρεπε να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη. Τα καταφέραμε, τώρα θα ξεκουραστούμε και μετά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί στόχος μας είναι οι νίκες σε όλα τα ματς. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ διαθέταμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά τα δύο γκολ που σκοράραμε», ανέφερε αρχικά ο Μισελέν στο Gazzetta και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας τα δύο γκολ με τα οποία πήραμε προβάδισμα. Από το ξεκίνημα ήμασταν πιο αποφασισμένοι και με μεγαλύτερη συνοχή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Αυτό είναι το κλειδί για να κερδίζεις κάθε ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε τη διαφορά. Από την αρχή του αγώνα είχαμε εύκολες και καλές συνεργασίες τα άκρα και η μεσαία γραμμή. Σίγουρα από ένα σημείο και μετά τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα, η ομάδα πιέστηκε, αλλά πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Ο Μισελέν με τον Λιβάι Γκαρσία στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ

«Απλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, Τσούμπερ και Λιβάι δίνουν μεγάλη ποιότητα»

Ο 24χρονος Γάλλος μπακ στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτει η ΑΕΚ στη μεσοεπιθετική της γραμμή και ειδικότερα στην παρουσία των Στίβεν Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή όλων για να παίζουν απλό και γρήγορο ποδόσφαιρο.

«Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και αυτό μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε παίζοντας απλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Αυτό μας φτιάχνει την ψυχολογία. Όταν έχεις πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως ο Τσούμπερ και ο Λιβάι Γκαρσία, αν παίζεις με απλό τρόπο, αυτοί οι παίκτες βρίσκουν τους χώρους και μετά όλα γίνονται εύκολα για μας», υπογράμμισε ο Μισελέν, ο οποίος σημείωσε πόσο σημαντική είναι η καλή συνεργασία που πρέπει να έχει με τον Λιβάι Γκαρσία στη δεξιά πτέρυγα για να βγαίνουν στο γήπεδο όσα δουλεύονται:

«Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζομαι σωστά με τον Λιβάι στα ανεβάσματα, αλλά και με τους παίκτες που παίζουν στον άξονα ώστε να βγαίνουν οι συνδυασμοί και τα ένα – δύο που επιχειρούμε».

Τέλος, αναφορικά με τους πρώτες του εντυπώσεις στην ΑΕΚ και την παρουσία του στους κιτρινόμαυρους ο Μισελέν με ένα πλατύ χαμόγελο έδειξε ότι το απολαμβάνει και πως έκανε τη σωστή επιλογή το καλοκαίρι.

«Είμαι ευχαριστημένος από τους πρώτους μήνες μου στην ΑΕΚ. Είναι μια καλή εμπειρία για μένα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά μου αρέσει και θα δίνω τα πάντα γι' αυτή την ομάδα».

Ο Μισελέν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα