Σιμόες: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γαλανόπουλο»

Σιμόες: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γαλανόπουλο»

Κώστας Τόπας
Σιμόες: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γαλανόπουλο»

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας επί του Παναιτωλικού στον συμπαίκτη του, Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος περνάει τον δικό του «Γολγοθά», καθώς ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 23χρονος Έλληνας μέσος θα περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον χόνδρο. Τους τελευταίους 21 μήνες περνάει έναν «Γολγοθά», καθώς παλεύει συνεχώς με τις ατυχίες που μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο του.

Την Κυριακή (03/10) η ΑΕΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και ο Αντρέ Σιμόες αφιέρωσε τη νίκη στον συμπαίκτη του, Κώστα Γαλανόπουλο. Μεταξύ άλλων, ο 31χρονος Πορτογάλος μέσος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στη δική του επάνοδο, τη σημασία της νίκης και για την απόδοση της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Είναι μια σημαντική εκτός έδρας νίκη σε μια δύσκολη έδρα και μπορεί να προηγηθήκαμε με διαφορά δυο γκολ, αρκετά νωρίς, αλλά πάντα έχει σημασία πως τελειώνει κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και από το προβάδισμα των τριών γκολ, η ΑΕΚ πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, εκτός έδρας. Και σήμερα (3/10), οι γηπεδούχοι μείωσαν στο ένα γκολ, αλλά είχαμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και δεν δώσαμε άλλα δικαιώματα.

Προσωπικά, προερχόμουν απο τραυματισμό και ήταν η σημαντική για εμένα, γιατί ένιωθα εκτός ομάδας. Θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει ομοιογένεια από τους παλιότερους και τους νέους παίκτες. Γι’ αυτόν τον λόγο, υπάρχουν κενά στην απόδοση μας, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Αφιερώνω την νίκη στον συμπαίκτη μου, Κώστα Γαλανόπουλο που είναι τραυματίας», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Αντρέ Σιμόες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα