Σάντσες: «Δύσκολη έδρα, θετικός ο βαθμός»

Σάντσες: «Δύσκολη έδρα, θετικός ο βαθμός»

Newsroom
Σάντσες: «Δύσκολη έδρα, θετικός ο βαθμός»

bet365

Ο μπακ του Παναθηναϊκού σχολίασε μετά το ντέρμπι του Φαλήρου πως οι «πράσινοι» έχουν περιθώρια βελτίωσης.

Την πρώτη του φετινή εμφάνιση «έγραψε» ο Φακούντο Σάντσες στο αποψινό (3/10) ντέρμπι του Φαλήρου όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0. «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε την πίεση του Ολυμπιακού, όμως θα έπρεπε να ολοκληρώσουμε καλύτερα τις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε περισσότερο τις επιθέσεις των αντιπάλων μας. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Παίξαμε μέσα σε μία δύσκολη έδρα και θεωρώ ότι ο βαθμός είναι θετικός. Χρειαζόμαστε να βελτιωθούμε. Όπως είπα στο πρώτο ημίχρονο έλειψαν οι τελικές και η δυνατότητα να πατήσουμε περισσότερο περιοχή. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε καλά στην πίεση που δεχτήκαμε. Το βασικό που κρατάω είναι ότι παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα με έναν καλό αντίπαλο. Είναι θετικός ο βαθμός. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, δεν δεχτήκαμε γκολ, αλλά ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε βελτίωση», είπε αρχικά ο μπακ των «πράσινων» στη NOVA.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τη διαφορετική εικόνα του «τριφυλλιού» συγκριτικά με την περυσινή σεζόν. «Νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με τις προσθήκες ειδικά στις πτέρυγες. Είναι παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ένας εναντίον ενός. Επίσης στον άξονα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κρατήσουν μπάλα».

Για το αν ζητάει διαφορετικά πράγματα ο Γιοβάνοβιτς σε σχέση με τον Μπόλονι απάντησε: «Αυτό που μας ζητά είναι περισσότερος έλεγχος, κατοχή και να είμαστε συμπαγείς στις γραμμές».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα