Γιοβάνοβιτς: «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα στο 2ο ημίχρονο»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα στο 2ο ημίχρονο»

bet365

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, εξέφρασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, με το 0-0 να αφήνει ικανοποιημένο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής ωστόσο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και επισήμανε πως από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Δεν ήταν τόσο καλό παιχνίδι και δεν είχε καλό ρυθμό. Είχαμε θέματα με την δικιά μας κατοχή της μπάλας. Χρειαζόταν να την έχουμε στην κατοχή μας και να κάνουμε επιθέσεις και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο. Άρχισε πολύ την πίεση, είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από το παιχνίδι μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την οπισθοχώρηση της ομάδας του: «Δεν γυρίσαμε πίσω επειδή το θέλαμε εμείς, αλλά γιατί μας πίεσε ο Ολυμπιακός».

Για το αποτέλεσμα: «Σίγουρα είναι σημαντικός βαθμός σε εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αν σκεφτούμε πως και τα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια τα είχαμε χάσει. Σημαντικός βαθμός, αλλά θεωρώ πως θα μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου».

Για την εμφάνιση του Μπρινιόλι: «Σίγουρα είναι καλό για τον ίδιο και είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, αλλά και άλλοι παίκτες έπαιξαν καλά σήμερα».

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι: «Ήταν το πρώτο ντέρμπι για εμένα. Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που μπορούμε να μάθουμε πολλά για την συνέχεια. Σε αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να είχαμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα