Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Η «καθιερωμένη γκάφα» του Ροντρίγκες και το 0-1 με το super άλμα του Λιβάι Γκαρσία! (vid)

Μιχάλης Τσαμπάς
Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Η «καθιερωμένη γκάφα» του Ροντρίγκες και το 0-1 με το super άλμα του Λιβάι Γκαρσία! (vid)

bet365

Με την κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία, που έκανε εντυπωσιακό άλμα, η ΑΕΚ στο 13' άνοιξε το σκορ στο Αγρίνιο, έχοντας και την... συνδρομή του γκολκίπερ του Παναιτωλικού Ροντρίγκες!

Ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών μόλις στην 5η αγωνιστική έχει γίνει ο «Αγιος Βασίλης» για κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει ο Παναιτωλικός, αλλά και ένας 12ος αντίπαλος για τους συμπαίκτες του. Αυτό συνέβη κόντρα στον Ατρόμητο, αυτό συνέβη με τον ΠΑΟΚ, αυτό συνέβη με την Λαμία. Φυσικά εξαίρεση δεν αποτελεί η ΑΕΚ. Μια ακόμη... έξοδος του Μεσολογγίου από τον Ροντρίγκες από σέντρα λόμπα του Μοχαμάντι, μια κεφαλιά στα ύψη (μετρήθηκε στα 2.7μ!!!) από τον Λιβάι Γκαρσία κι από το 13' η Ένωση πήρε κεφάλι στο σκορ! Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ημίχρονο ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε στην αλλαγή του βάζοντας στη θέση του τον Μελίσσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα