Κουέστα: «Δεν είναι πρόβλημα παικτών, αλλά επικοινωνίας»

Newsroom
Κουέστα: «Δεν είναι πρόβλημα παικτών, αλλά επικοινωνίας»

bet365

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη, Χουλιάν Κουέστα έκανε λόγο για πρόβλημα επικοινωνία που υπάρχει στους «κίτρινους» και όχι παικτών.

Για πρόβλημα επικοινωνίας και όχι παικτών έκανε λόγο ο τερματοφύλακας του Άρη, Χουλιάν Κουέστα μιλώντας μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναλυτικά ο Ισπανός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, χάσαμε δύο πόντους αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά… Θέλει σκληρή δουλειά τις επόμενες δύο εβδομάδες για να έρθουν οι νίκες».

Για το επιθετικό πρόβλημα που εμφανίστηκε ξανά: «Δεν είναι πρόβλημα κάποιου παίκτη, ίσως είναι θέμα επικοινωνίας που θα βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια».

Για την διακοπή που έρχεται: «Χρειαζόμαστε αυτή την διακοπή, να επιστρέψουν και οι τραυματίες. Αναγκαία η δουλειά, για να επανέλθει και η ψυχολογία μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα