Παμλίδης: «Για εμάς είναι σαν ένα 'σχολείο' ο Μπρούνο Άλβες»

Newsroom
Παμλίδης: «Για εμάς είναι σαν ένα 'σχολείο' ο Μπρούνο Άλβες»

bet365

Οι Παμλίδης και Φαν Λα Πάρα σχολίασαν την εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη αλλά και το πόσο βοηθάει ο Μπρούνο Άλβες.

Ο Παμλίδης είπε στη NOVA για:

Την ισοπαλία με Άρη: Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε τι εστί αυτό το γήπεδο και πόσο δύσκολα είναι τα ματς απέναντι στον Άρη, είχαμε ένα πλάνο και μας βγήκε, ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

Στο ποδόσφαιρο όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, από την στιγμή που έχει έρθει ο κύριος Φέστα έχουμε δύο βαθμούς και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο για τη συνέχεια.

Πρέπει να κερδίζουμε για να μας ανέβει και λίγο το ηθικό, αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο σίγουρα θα έρθουν και οι νίκες, έχουμε κάποια ελαττώματα αλλά στην διακοπή θα έχουμε την ευκαιρία να τα δουλέψουμε.

Τη δική του παρουσία: Είμαι πολύ ικανοποιημένος και νιώθω πολύ καλά στον Απόλλωνα, θέλω να πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα για την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι οι εμπειρίες γίνονται πιο δυνατές, μακάρι να συνεχίσουμε να έχουμε την υγεία μας και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.

Τον Μπρούνο Άλβες: Η παρουσία του Μπρούνο στην ομάδα είναι ιδιαίτερη και για εμάς του μικρούς είναι ένα σχολείο. Έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα από τέτοιες προσωπικότητες. Πρέπει να είμαστε σφουγγάρια και το μόνο που έχουμε είναι να κερδίσουμε από τέτοιους ποδοσφαιριστές.

Ο Φαν Λα Πάρα επισήμανε για:

Τη σημασία της κατάκτησης του βαθμού: Απόλαυσα ​το παιχνίδι, ιδιαίτερα το πρώτο ημίχρονο: θα μπορούσαμε να κερδίσουμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πίεση από τον Άρη, ένας βαθμός στο τέλος είναι καλός'.

Τα βελτιωμένα νούμερα της Απόλλωνα με τον Φέστα στον πάγκο του: Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αν δούμε τα προηγούμενα παιχνίδια, παίξαμε κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον τους, ήμασταν άτυχοι, με την αλλαγή αυτή δεν έχουμε δεχθεί γκολ και είναι σημαντικό για την ομάδα.

Το τι άλλο σημαντικό φέρνει ο πόντος: Παίρνουμε αυτοπεποίθηση, πολύ καλό το να παίρνουμε έναν πόντοι εδώ κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Άρης, θα χτίσουμε πάνω σε αυτό για τη συνέχεια.

Τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, Ματέο Γκαρσία: Μίλησα λίγο μαζί του πριν από το παιχνίδι & θα πούμε περισσότερα μετά. Είναι πολύ ωραίο που τον είδα και είχαμε μια καλή σχέση.

Το τι του έχει κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής στην Ελλάδα: 'Για να είμαι ειλικρινής είμαι εντυπωσιασμένος: είναι ένα καλό πρωτάθλημα με ωραία ατμόσφαιρα, έχει πολλές καλές ομάδες η Ελλάδα όπως ο Άρης, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και θέλω για να δείξω την ποιότητά μου, μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα