ΟΦΗ: Επιστροφή Ναμπί, εκτός 9 παίκτες (pic)

ΟΦΗ: Επιστροφή Ναμπί, εκτός 9 παίκτες (pic)

Newsroom
 ΟΦΗ: Επιστροφή Ναμπί, εκτός 9 παίκτες (pic)

bet365

O Αγγλος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε μετά από 1 χρόνο σε αποστολή των Κρητικών, που είναι «αποδεκατισμένοι» για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή έχουν 18 παίκτες.

Ηταν 25 Οκτωβρίου του 2020 όταν ο Ναμπί χτύπησε σοβαρά στο τότε παιχνίδι του ΟΦΗ στην Τρίπολη και υπέστη ρήξη χιαστού. Εκτοτε ο Αγγλος μεσοεπιθετικός ήταν εκτός, όμως πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό (3/10) ματς με τον ΠΑΟΚ και θα είναι τουλάχιστον στον πάγκο, σε έναν αγώνα όπου οι Κρητικοί θα είναι... αποδεκατισμένοι.

Σε σχέση με το πρόσφατο 1-1 των «Ζωσιμάδων» εκτός έμειναν, για διάφορους λόγους, οι Γκαγιέχος, Λάμπρου, Βούρος, οι Καμάου, Καστάνιος θα απουσιάσουν για 2η σερί αναμέτρηση, ενώ νοκ άουτ παραμένουν οι Μεγιάδο, Τοράλ,Στάικος και Τσιλιανίδης. Το σύνολο 9 «off», ενώ και ο Ναμπί δεν έχει «κλειδώσει» πως μπορεί να αγωνιστεί.

Η αποστολή του Νιόπλια που δεν συμπληρώνει 20άδα αλλά έχει μόλις 18 παίκτες διαθέσιμους είναι η εξής: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Φαν Ντούινεν, Ναμπί, Διαμαντής, Ντουρμισάι, Γιαννούλης, Γρίβας, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.

....

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα