Με Χαΐροβιτς η 11αδα του Άρη

Με Χαΐροβιτς η 11αδα του Άρη

bet365

Οι απουσίες τεσσάρων παικτών στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη έδωσαν φανέλα βασικού στον Ιζέτ Χαΐροβιτς καθώς ο Βόσνιος είναι στην 11αδα για τον αγώνα (20:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με… σχήμα ανάγκης καθώς έμειναν εκτός αποστολής (λόγω τραυματισμού) πέντε ποδοσφαιριστές. Η μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη ουσιαστικά είναι άδεια καθώς δεν βρίσκονται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου οι Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Μαντσίνι, Φακούντο Μπερτόγλιο και Χουάν Ιτούρμπε. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο έμπειρος τεχνικός είχε δύο επιλογές. Είτε την αλλαγή ρόλου κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή είτε τη χρησιμοποίηση του Χαΐροβιτς στο αρχικό σχήμα. Επέλεξε το δεύτερο κι έτσι ο Βόσνιος θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Αριστερά είναι ο Ματέο Γκαρσία και στην κορυφή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στην αμυντική γραμμή, η απουσία του Φαμπιάνο διατήρησε τον Γιώργο Δεληζήση στο παιχνίδι καθώς είναι στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς. Στη δεξιά πλευρά είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και στην αριστερή ο Κριστιάν Γκανέα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής διατηρήθηκαν οι Λούκας Σάσα, Τζέγκο και Μπαντού Ντιαγέ, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα διατηρήθηκε στην εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα