Παλάσιος: «Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία, να μην την αφήσω να χαθεί» (vid)

Παλάσιος: «Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία, να μην την αφήσω να χαθεί» (vid)

Newsroom
Παλάσιος: «Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία, να μην την αφήσω να χαθεί» (vid)

bet365

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την ευκαιρία που του δίνει ο Παναθηναϊκός να παίξει στην Ευρώπη και η οποία δεν θέλει να πάει χαμένη, μίλησε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο Αργεντίνος επιθετικός του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στον ΟΠΑΠ όπου και αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όσο και στον ερχομό του στην Ελλάδα. Για τον Παναθηναϊκό επισήμανε πως θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσαν οι «πράσινοι» να παίξει στην Ευρώπη και να τους βοηθήσει να πάνε εκεί που αξίζει να είναι.

Αναλυτικά ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ανέφερε τα εξής:

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα: «Όταν μου μίλησαν γι΄αυτήν την ευκαιρία δεν αμφέβαλα διόλου. Είχα να οργανώσω κάποια πράγματα στη χώρα μου και να έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος, προσαρμόζομαι, η ομάδα πάει πολύ καλά. Κι εγώ είμαι εδώ για να δώσω με τη σειρά μου ό,τι μπορώ ώστε ο Παναθηναϊκός να πάει ολοένα και ψηλότερα.»

Για το πως τον επηρέασαν οι φίλαθλοι: «Μου είχαν ήδη στείλει μηνύματα οι φίλαθλοι την περίοδο που ετοιμαζόταν η μεταγραφή μου. Αυτό για μένα ήταν ένα μεγαλύτερο ακόμα κίνητρο ώστε να έρθω. Βρίσκομαι εδώ, προσαρμόζομαι γρήγορα και πιστεύω ότι με την καθημερινή προπόνηση, με την καθημερινή δουλειά θα μπορέσω να κάνω το καλύτερο ώστε να πάει ο Παναθηναϊκός ακόμα πιο ψηλά».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Βόλου, πριν από το Καραϊσκάκη: «Πιστεύω ότι έγινε ένας πολύ καλός αγώνας. Πιέσαμε ψηλά. Βεβαίως τα δύο γρήγορα γκολ που επιτεύχθηκαν ήταν καταλυτικά. Οι επιθετικοί μας έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση, οπότε μετά από δύο ήττες, η νίκη αυτή τονώνει την αυτοπεποίθηση μας ενόψει του ντέρμπι.»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχω παίξει στην ζωή μου πολλά ντέρμπι, Μπόκα - Ρίβερ Πλέιτ, όπως επίσης και Ιντεπεντιέντε-Ράσινγκ που είναι από τα πιο έντονα ντέρμπι στη χώρα μου. Οπότε εδώ θα μπορούσα να παραλληλίσω το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σαν ένα αντίστοιχο του Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ. Βεβαίως είναι ντέρμπι, πρέπει να τα παίξεις όλα για όλα και να αφήσεις ακόμα και τη ζωή σου στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πρώτο του γκολ και αν αυτό έρθει στο Καραϊσκάκη: «Μακάρι, εννοείται ότι ο κάθε παίκτης θα ήθελε να πετύχει γκολ σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Μακάρι να έχω την ευλογία και τη δυνατότητα να μπορέσω να πετύχω γκολ και να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου να νικήσει.»

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ότι η ομάδα πάει πολύ καλά. Έχουν έρθει νέοι παίκτες. Εγώ πιστεύω σε αυτούς, πιστεύω στην ομάδα. Έχουμε παίκτες ποιότητας, είναι μάχιμοι. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει μία θέση για τα Κύπελλα Ευρώπης».

Για το όνειρο του: «Πάντοτε ονειρευόμουν να παίξω στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να την αφήσω να χαθεί. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και έχω έρθει εδώ με θέληση να σηκώσω κύπελλα με τον Παναθηναϊκό και να βάλω τον Παναθηναϊκό που είναι μία μεγάλη ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα