Για το σερί ο Άρης

Θοδωρής Βασίλης
Για το σερί ο Άρης

bet365

Ο Άρης θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του κόντρα στον Απόλλωνα, την ώρα που στο άλλο ματς του Σαββάτου (2/10) της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ο Βόλος φιλοξενεί τον χωρίς νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα Αστέρα Τρίπολης.

Στο Βόλο η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την βαριά ήττα με 5-1 από τον Παναθηναϊκό και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες δείχνοντας πως η ήττα της Λεωφόρου ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Ο Γκγιέρμο Αμπασκάλ συνεχίζει να μην υπολογίζει τον Νίνη, ενώ εκτός παραμένουν και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στο Βόλο με στόχο να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουν μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα χωρίς μάλιστα ακόμα να πετύχουν γκολ. Το ευχάριστο για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι ότι επιστρέφουν οι Ριέρα, Μουνάφο και Ιγκλέσιας, ενώ αντίθετα εκτός είναι οι Αλί Μπαμπά, Καπίγια και Τιλίκα.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, ο Άρης φιλοξενεί τον Απόλλωνα θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από δύο νίκες επί Παναθηναϊκού και Ατρόμητου σβήνοντας παράλληλα το -6 με το οποίο ξεκίνησαν το πρωτάθλημα. Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Άκη Μάντζιο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε οι οποίοι είναι τραυματίες.

Ο Απόλλωνας προέρχεται από τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Ιωνικό στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με στόχο να εκμεταλλευτεί τα πολλά προβλήματα των γηπεδούχων και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάρτες ο Τσιλούλης, νοκ άουτ παραμένουν οι Βέρχουλστ και Ράιλι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (2/10)
16:00 Βόλος - Αστέρας Τρίπολης (CosmoteSport2)
20:30 Άρης - Απόλλων Σμύρνης (NovasportsPrime)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα