Ματέο Γκαρσία: «Όλες οι ομάδες είναι 'δυνατές'»

Ματέο Γκαρσία: «Όλες οι ομάδες είναι 'δυνατές'»

Newsroom
Ματέο Γκαρσία: «Όλες οι ομάδες είναι 'δυνατές'»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Άρη τόνισε πως οι «κίτρινοι» δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα υποδεχθούν αύριο.

Για το αυριανό (2/10) ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και τον ίδιο καθώς βρήκε δίχτυα κόντρα στο 3-1 επί του Ατρόμητου, μίλησε ο Ματέο Γκαρσία στη NOVA.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το τρίποντο στο Περιστέρι:
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την δεύτερη νίκη, δουλέψαμε για να το καταφέρουμε αυτό. Πιστεύω ότι και τα δύο παιχνίδια ήταν πολύ καλά για εμάς και θα μας δώσουν ώθηση γ’ αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αρχικά το χρειαζόμουν να παίξω αλλά και να βάλω γκολ, οπότε τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος και αυτό με βοηθάει ψυχολογικά να συνεχίσω βάζοντας περισσότερα γκολ».


Για το κατά πόσο θα τον βοηθήσει το γεγονός πως σκόραρε νωρίς συγκριτικά με πέρυσι που έβαλε το πρώτο του γκολ στο τέλος της σεζόν: «Πέρυσι δεν τα πήγα όπως το περίμενα. Πάντα θέλω να βάζω πολλά γκολ αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τα καταφέρω. Και τώρα, το να σκοράρω στο δεύτερο παιχνίδι μου πιστεύω είναι μία καλή αρχή και θέλω να συνεχίσω με περισσότερα».


Για το αν έχει αλλάξει εντελώς πλέον το κλίμα στην ομάδα: «Ναι, διότι το να χάνεις κάποια παιχνίδια δεν είναι σίγουρα αυτό που ψάχνει μία ομάδα. Συναισθηματικά δεν ήμασταν καλά και σίγουρα αυτές οι δύο νίκες μας ωθούν να συνεχίσουμε με αυτή τη στάση και δυναμική ώστε να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται».

Για τους πολλούς τραυματισμούς και αν είναι έτοιμος να παίξει σε διαφορετικό ρόλο και θέση το Σάββατο: «Είμαστε άτυχοι που έχουμε τέσσερις, πέντε τραυματίες. Όλη η ομάδα πρέπει να τους υποστηρίξει ώστε να ανακάμψουν σύντομα και όποιος παίξει στον επόμενο αγώνα, το Σάββατο, πρέπει να είναι 100% προετοιμασμένος για να δείξει μια καλή εικόνα για την ομάδα, να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς».


Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Όλες οι ομάδες της Super League είναι δυνατές ομάδες. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και πρέπει να σκεφτούμε τον εαυτό μας, κάνοντας ένα καλό παιχνίδι πάμε από την αρχή για τους 3 βαθμούς, που είναι αυτό που ψάχνει και χρειάζεται η ομάδα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα