Χωρίς Βαρέλα και στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Βαρέλα και στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Βαρέλα και στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα χάσει και τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ την Κυριακή (3/10) στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ, καθώς σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, με αποτέλεσμα να χάσει την προπόνηση της ομάδας του Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός με δεδομένη τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν είναι διατεθειμένος να πιέσει και θα περιμένει την επιστροφή του Αφρικανού στόπερ, μετά το παιχνίδι του Ηρακλείου, κάτι που ισχύει και για τους Κρέσπο, Καντουρί και Ίνγκασον.

Ο Τόμας Μουργκ, επίσης, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και πολύ δύσκολα θα είναι κι αυτός διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Η προπόνηση της Παρασκευής (01.10) διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στη Σλόβαν (1-1) έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση υψηλής έντασης, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, με έμφαση στο build up και τις μεταβάσεις.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα